Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΕΠΟΧΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΕ

ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ... ΛΕΓΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΩ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ!

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ, ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ!

ΑΦΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΣΤΙΒΑΡΗ ΦΩΝΗ....
ΑΣΕ ΡΕ ΙΤΑΛΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΣΧΗΜΑ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΤΑΣΙΜΟΣ. ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ....

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΤΟΥ ΛΕΩ, ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ. ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΣ ΗΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΩ! ΜΑ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.....

ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ. ΚΟΙΤΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ!!!

ΚΑΛΑ ΡΕ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ. ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.

ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΛΟΙΠΟΝ.ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΥΦΟΣ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟ. ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙΣ ΤΑ ΦΤΕΡΑ....

ΤΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ.....
ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΠΕΤΑΓΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΝΑ ΦΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ. ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑ, ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΡΑΧΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΩ!
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!!!!


ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ
CIAO!

6 σχόλια:

  1. Μου άρεσε πάρα πολύ η παραβολή σου mate, αλλά ποτέ να μην ξεχνάς ότι ο αετός πεθαίνει στον αέρα, αυτή είναι η κράση του. Να γεννιέται και να πεθαίνει στον αέρα... Ετσι ακριβώς πρέπει να είναι η νοοτροπία όλων μας, έστω κι αν πού και πού χρειάζεται να λουφάζουμε κάπου μέχρι να περάσει η μπόρα. Γιατί μετά δημιουργείται υποσυνείδητα η έννοια του ωχαδελφισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ...
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο φίλος σου μάλλον είναι του όσα πάνε κι όσα έρθουνε! Αν είχε λίγο μυαλό θα σκεφτόταν προσγειωμένα! Τη σήμερον έτσι όπως είναι τα πράγματα αυτό θέλουν: να παραιτηθείς! Ούτε αποζημίωση (έστω όση δικαιούτε) ούτε τίποτε... Από την άλλη ακόμη και σαν "φίλος" να φύγει, ήδη η πλάτη θα είναι γυρισμένη όταν με την ουρά στα σκέλια -αν αποτύχει στην δική του δουλειά- θα πάει να τους γυρεύει την παλιά δουλειά του πίσω! Μη σου πω ότι θα είναι ένας ακόμη στους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους της χώρας αυτής!

    Ας καθίσει στ'αυγά του κι αν έχει "κεφάλαιο" ας κάνει και την δική του επιχείρηση να είναι αφεντικό του εαυτού του. Κι αν πετύχει τότε φεύγει απ'την άλλη δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολύ καλό για ένα νέο άνθρωπο ,όπως ο φίλος σου, να διακατέται από αποφσιστικότητα, όρεξη για δουλεια και γενικά φιλοδοξία να κάνει καινούρια πράγματα, ανεξαρτήτου εποχής. Είναι ωστόσο εντελώς διαφορέτικο πράγμα να είσαι υπάλληλος και αφεντικό. Θα το καταλάβει όταν με το καλό ανοίξει την δικιά του επιχείρηση. Καλή τύχη.
    Υ.Γ Το πουλί όταν βγαίνει από το αυγό δεν μπορεί να πετάξει. Πρέπει να περάσουν κάποιοι μήνες για να μπορέσεις να το κυνηγήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. FOREST ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή