Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ

ΧΑΙΡΕΤΕ

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ....
ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΑΥΤΗ! ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ!

ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΦΥΣΙΚΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...
ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ! ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ...

ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΚΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ! ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΜΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΠΟΞΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΙ! ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΤΗΣ! ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ... ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΤΗΣ!
ΜΗΝ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ!!!


ΞΕΡΩ ΚΟΙΝΟ ΜΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ! ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ....
ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΔΙΑ ΔΥΟ..ΟΚ!

ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ..

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

2 σχόλια:

  1. Προσωπικά μου αρέσει να πληρώνει ο άντρας μόνο για ένα λόγο. Για να αισθάνεται εκείνος καλά και να έχει αυτοπεποίθηση. Παρόλα αυτά, οι εποχές δεν αφήνουν περιθώρια για έξοδα μόνο από την μία μεριά. Πριν 15 χρόνια οι άντρες ήτανε σε θέση να πληρώνουν κάθε έξοδο, τώρα πια και να θέλουν δεν γίνεται. Δεν φταίνε αυτοί, φταίει το σύστημα και η ακρίβεια.
    Δεν μπορείς μόνο να παίρνεις, πρέπει και να δίνεις που και που:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Ιταλέ, νομίζω ότι το έπιασες πολύ καλά το θεματάκι και πάνω και πρώτα απ' όλα από τον τίτλο σου «αντρικές κουβέντες». Γιατί πράγματι ο άντρας όταν πληρώνει νιώθει ότι εκείνη τη στιγμή «μίλησε». Και είναι πραγματικά κουραστικό να λες στην άλλη συνέχεια «σε παρακαλώ, εγώ πληρώνω». Αφού αν γίνει το αντίθετο θα αισθάνεσαι ευνουχισμένος. Από την άλλη όμως πολλές γυναίκες δεν το επιθυμούν να τις «πληρώνεις», διότι αισθάνονται μειονεκτικά και «πουτανίστικα», καθώς ζουν σε μια κοινωνία που τους επιβάλλει συνεχώς και με κάθε τρόπο να φέρονται ως απόλυτα χειραφετημένες. Λοιπόν, κορίτσια, όταν βλέπετε έναν άντρα που θέλει να πληρώνει, μην το κουράζετε... Απλά αφήστε τον. Αλλιώς μόνες σας δημιουργείτε στρατιές εκκολαπτόμενων «Καστράτων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή