Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΧΑΙΡΕΤΕ

Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΣΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ!

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΗ ΒΕΝΤΕΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ, ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΧΕΣΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΟΦΕΛΟΣ. ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΓΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!
ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΥΣΗ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΩ ΑΥΤΗΝ!

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΝ ΠΟΝΑΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ, ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ! ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!

ΑΚΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ! ΑΔΙΚΟ ΙΣΩΣ, ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ!

ΚΟΙΝΟ ΜΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΤΑΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ! ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΣΕ ΑΞΙΕΣ ΜΕ ΑΥΞΟΥΣΑ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ!

ΤΙ; ΑΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ;;;
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΕΓΩ ΚΟΙΝΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ.....

CIAO!!!

11 σχόλια:

  1. xaxaxa ayto den einai filos alla Kamariera....xaaaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυθεντικές φιλίες χμμμ... σκατά, μία είχα στην ζωή μου και πάει και αυτή. Και φαντάσου ότι γνωριζόμασταν από τότε που είμασταν κουτσούβελα. Αλλά τι να τον κάνω? Μου την έφερε πισώπλατα το ηλίθιο. Α στα διάλα τι θέλω και τα θυμάμαι πάλι?!Γκρρ, Καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. post ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΠΟΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .Φιγουρα χωρις ταυτοτητα,χωρις ματια,χωρις αρχη και και τελος.Εγω ειμαι η βαρκα σου χωρις επιβατη,χωρις τιμονι,με προορισμο το τιποτα,τον Αδη κ τον Παραδεισο.Ειμαι ο χτυπος της καρδιας σου,ο σφυγμος σου,το παρελθον,το παρον, το μελλον σου,το παιδι που ονειρευεται το αυριο,μια ανασα σου,μια ματια σου,μια χαραμαδα στην ζωη σου για να περασει η αγαπη,ο θανατος,οχρονος.Η λογικη και η τρελλα σου,η ηρεμη λιμνη στις τρικυμιες της καρδιας σου.Ειμαι αυτος που σε λυτρωνει,σε κανει ευτυχισμενη και κυριως δεν σε ποναει ποτε.Εμαι ο Εαυτος σου. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λιζάκι, φοβερό το λογύδριό σου... Λίγο ακόμη και θα σε ζήλευε κι ο Νίτσε. Ομως υπάρχει ένα πρόβλημα... Οσο κι αν φουσκώσεις το υπερ-εγώ σου, η τρόμπα και τα ψεύτικα χείλη θα παραμένουν πάντα δανεικά. Τουλάχιστον ας έχεις έναν φίλο να κρατάει μια καρφίτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o Νιτσε ειναι καλα εκει που ειναι..ο μονος πραγματικος φιλος ειναι ο εαυτος μας...αν δεν σ αρεσει η αποψη μου προβλημα σου..μαθε να σεβεσαι για να σε σεβονται.Οι αποψεις του καθενος μας ειναι απο βιωματα μας..και κατι αλλο..σαρδελα δεν ειμαι..χαβιαρι ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και αφου ειδα bozzo οτι σου αρεσουν τα τραγουδια σου λεω ...σ οποιον αρεσουμε,για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε....συγνωμηΙταλε,για τις απαντησεις προς τον φιλο σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτέλους, να και μια απάντηση! Το ότι σε πειράζω δεν σημαίνει ότι σε αντιπαθώ, απλά αυτοσαρκάζομαι τόσο πολύ που ώρες ώρες βαριέμαι να κοροϊδεύω τον εαυτό μου και πιάνω κι άλλους στο στόμα μου. Ετσι λοιπόν σου δίνω το ελεύθερο να λες ό,τι θες εις βάρος μου και μάλιστα άκοπα και αμοντάριστα. Γιατί αντίθετα με σένα, εγώ με βαριέμαι πού και πού και θέλω τους φίλους μου. Και για να κλείσουμε λίγο μουσικά θα σου πω ότι «όλη μου η ζωή συνενοχή και πώς γουστάρω κάτι απογεύματα με καφέ και τσιγάρο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΕ ΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ...
    ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...
    ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΟΝΤΡΑ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ..
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ! ΧΙΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φλώρε και φλώρες κάνατε τη δουλειά σας; Καλά ξεμπερδέματα μεταξύ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή