Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ

ΧΑΙΡΕΤΕ

ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΥΛ ΝΤΥΣΙΜΑΤΟΣ..
ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΜΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΡΗ ΚΑΙ ΒΑΡΕΤΗ ΕΝΝΟΙΑ.
Η ΘΑ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΟΥΝ, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΕΥΚΟΛΑ ΡΟΥΧΑ Η ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ!!!

ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ! ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ Η ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΟΥΣ...ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΝΩΣΗ...
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΓΥΑΛΙΣΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ.
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ. ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.ΜΑΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΣΟΥ ΠΑΕΙ. ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟ ΤΙ ΣΟΥ ΠΑΕΙ... ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΗ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΚΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ....

ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ....ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΦΟΡΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΜΠΕΖ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΓΑΝΙΖΕΙ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΤΑΕΙ... ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΕΖ;; ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΠΕΖ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ....
ΠΙΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΩΡΕ ΒΛΑΜΕΝΗ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΤΖΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ...
ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!

ΑΧ ΚΟΙΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ!
ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΩΛΗΣΗΣ. ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΝΕ.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΝΤΥΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΚΕΡΑΤΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ....

ΑΝΤΡΕΣ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ! ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΝΕΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟ! ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ. ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΜΑΣ...

ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!

16 σχόλια:

  1. χιχι
    Μου πάτησες τον κάλο. Έχω κόλλημα με τα ρούχα και όταν λέω κόλλημα δεν εννοώ ότι αγοράζω συνέχεια ρούχα απλά όταν ψωνίζω προσέχω τι θα πάρω.
    Πάλι καλά ο φίλος μου ντύνεται όμορφα και είναι κούκλος.
    Θυμάμαι στην 3η γυμνασίου, μου την είχε πέσει ένας συμμαθητής από τα ωραιότερα παιδιά του σχολείου, τα "φτιάξαμε" για μια μέρα και την επόμενη έσκασε στο σχολείο με ένα ασημί αστροναυτικό μπουφάν. Αυτή ήταν η χαριστική βολή, τον χώρισα χαχα.
    Εντάξει τότε ήμουνα μικρό, τώρα ας πούμε αν ο boyfriend φορούσε κάτι που δεν μου άρεσε απλά θα του το έλεγα δεν θα τον χώριζα:-p
    Έχεις μαγαζιά με ρούχα?? Ενδιαφέρον! Αντρικά ή και γυναικεία? Να σε έχουμε υπόψην βρε παιδί μου χιχι
    Μεμέλες Ιταλέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραίο το άρθρο σου, εγώ γενικά έχω υιοθετήσει το κομψο και chic ντύσιμο, το ίδιο και ο σύζηγός μου, του αρέσει το κλασσικό και γενικά φοράει πουκάμισα και παντελόνια με τσάκιση καθώς επίσης και πολύ τζιν παντελόνια σε διάφορα χρώματα, έχει καλό γούστο και ντύνεται χωρίς να ρωτάει την γνώμη μου, (οκ καμοιά φορά θα με ρωτήσει ανάμεσα σε δύο πουκάμισα που ταιριάζει καλύτερα)Συνήθως όμως κάνει εξεραιτικούς συνδιασμούς από μόνος του, ξέρει και μπορεί να κρίνει τι του πάει και τι όχι ακόμη κι όταν πάμε για ψώνια κοιτάζει στον καθρέφτη και καταλαβαίνει αν κάτι του αρέσει ή όχι δεν χρειάζεται την γνώμη μου, άσε που και να την χρειαστεί έτσι που κυνηγάω τον μικρό σε όλο το μαγαζί δεν μπορώ να του την πω!χεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!
    εχει σημασια το πως ντυνομαστε, αλλα να μην ξεχναμε και το ποσο καθαρα ειναι τα ρουχα μας και εμεις οι ιδιοι! το λεω γιατι μου εχει τυχει, να το δω γκομενακι σουπερ ντυμενο και οταν τον πλησιασα χρειαστηκα μια 6 εξαδα μανταλακια, για να αντεξω την μποχα....... μπλιαχ...!!!
    Πολλές καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NEXT DAY
    Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ...
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
    ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ola kala swsta kai agia auta pou les re sy Itale kai symfwnw sxedon apolyta mazi sou.
    vres mas omws kai mia lysi gia to pws 8a einai panta ka8ara kai sideromena ta rouxa mas kai idiws ta poukamisa mas....!

    ps: yparxoun kai oi periptwseis (kai emena mou exei symvei merikes fores) kata tis opoies dokimazontas ena rouxo na mou aresei ligaki alla epeidi stin kopela mou (pou antikeimenika exei polu kalo gousto kai ntunetai polu kompsa) tis aresei poly, na epireazomai apo ti gnwmi tis kai na tin empistevomai kai enw to agorazw me varia kardia stin poreia katalavainw poso dikio eixe telika...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΡΗ
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΔΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ... ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΚΟΝΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΝ...
    ΑΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΙΝΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΠΟΥ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΣΑΛΑΚΑ....
    ΧΑΧΑΧΑ
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...
    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΓΟΡΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ...ΘΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕ!!!
    ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ, ΓΡΑΒΑΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΦΝΗ ΣΤΟ COSA NOSTRA H ΑΠΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ CORLEONE! ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΑΖΟΥΑΛ Η ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΟΡΕΜΑ, ΤΣΑΝΤΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ {ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ 1} ΤΟ WHITE ROOM. ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΕΚΠΤΩΣΗ...
    ΧΙΧΙ
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ. ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΟΥΛΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ....ΧΙΧΙΧΙΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλο απογευμα Ιταλε..ντυσιμο..τα ρουχα ειναι για να τα φοραμε και οχι να μας φορανε.Λατρευω το στυλ της Σανελ..κλασσικο με πινελιες μοντερνου...Μαυρο το κυριαρχο χρωμα που μπορεις να παιξεις μαζι του...:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χιχι Μην είσαι τόσο σίγουρος, τα φαινόμενα απατούν:-p
    Έχει αλλάξει 100%. Το λέω επειδή βρισκόμαστε τυχαία και μιλάμε.
    Δεν μένω ΑΘήνα αλλά το boyfriend μένει χιχι.
    Ουάου! Μόδα από Λονδίνο και Βαρκελώνη, γουστάρω! Θα το επισκεφτώ οπωσδήποτε! Θενκ γιου φορ δε ινφο Ιταλέ! Μην μας πιάσεις τον κώλο ε (μεταφορικά εννοείται πάντα χαχα)! Θα κάνω καταγγελία στο blog σου χοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΡΑΙΑΝΝΑ ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΑ.
    ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΙΖΑ ΣΑΝΕΛ ΕΕ;; ΚΑΛΟΓΟΥΣΤΗ ΠΟΛΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ...
    ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Κάνουν όμως τον Πάπα. Βενέδικτος ο 16ος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θεωρώ πως το ταλέντο του να ξέρει κανείς να ντύνεται με ρούχα που ταιριάζουν στο σώμα του, στο στυλ και την προσωπικότητα του, δεν έχουν να κάνουν ούτε συγκεκριμένα με το πολύ σικάτο ντύσιμο, ούτε με τα πανάκριβα συνολάκια.

    Είναι ταλέντο, ένστικτο, αυτογνωσίαρεαλισμος για τον εμφάνιση μας και το τι μας πάει, είναι έκφραση, ψυχολογία, timing, είναι πολλά.

    Εγώ προσωπικά είμαι χαμαιλέοντας στο ντύσιμο. Κινούμαι ανάλογα με την στιγμή, την ανάγκη και την ψυχολογία. Απο πολύ κομψά μέχρι πολύ αλήτικα.

    Ότι γουστάρει και ότι νιώθει ο καθένας αρκεί να είναι καθαρός και αξιοπρεπής σαν άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. *αυτογνωσία, ρεαλισμος για τhν εμφάνιση μας

    ;Άιντε, η μαρμελάδα στο ψωμί, όχι στα μάτια μου! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή