Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΑΛΤ ! ΤΙΣ ΕΙ

ΧΑΙΡΕΤΕ

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ... ΤΗΝ ΕΧΩ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΙΓΑ....

ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΣΟΒΑΡΗ Η ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΗ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΚΕΡΑΤΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΑΝ, Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΩΣΕΙ...
ΤΙ;ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΛΑ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ;

ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ Η ΟΧΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ....

ΤΙ; ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ; ΟΤΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΕΡΑΤΩΣΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ;
ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!! ΚΑΤΣΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ... ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΙΤΑΛΟΣ!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΟΙΝΟ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ... Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΖΟΡΙΚΗ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ... ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ!
ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ....

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ....
Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ. ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ Η ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!
Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!
Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΚΟΠΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΕΙ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΕΕΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!

Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ. ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΒΡΟΧΗ... ΟΛΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΙΔΑΝΙΚΑ!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ... ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ... ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ....
Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ... Η ΑΔΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ. ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΡΑΓΙΖΕΙ....
ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ... ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ. Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ...ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ...ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.
ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΦΟΡΗΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ. Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ!
ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ,ΤΟΤΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ Η ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΟ...
ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ... ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ... ΠΑΝΤΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ!
ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΝΟ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ.....

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΚΟΙΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΟΙΝΟ...
ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ....

ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ....
ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ;;; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;;;;

ΗΡΘΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ... ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ....
ΝΑΙ, ΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΟΛΛΑ....ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΑ!!!


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!

21 σχόλια:

  1. Έβρο σε στείλανε;
    Κοίτα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί ούτε υπηρετησα το στρατό ούτε είχα σχέση με κανενα φαντάρο..

    Αλλά αυτό που ξέρω είναι οτι στις εξόδους τις μονοήμερες -δεν ξέρω πως λέγονται- εεεε δεν κάθονται και αυτοί ήσυχοι όλο και θα τσιλιμπουρδίσουν με κάποια... Οπότε γενικά ο στρατός φθείρει τις σχέσεις αλλά όχι από την μία πλευρά μόνο της γυναίκας αλλά και του άνδρα!

    Επίσης οι άντρες είναι πιο σεξοεθισμένοι οπότε και εκείνοι το αναζητάνε με τέτοια στέρηση που θα χουν...

    Φιλούμπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΜΜΜ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΕΡΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο στρατό πάνε πίσω δηλαδή στις εξόδους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ...
    ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι θέμα ανθρώπων και σχέσης. Εγώ ε τον πρώην μου ήμουν 3.5 χρόνια και όταν έφυγε φαντάρος μια χαρά επιβιώσαμε. Είχε φάει μια ψιλοφρίκη βέβαια, έβλεπε παντού φανταστικούς γκόμενους και κέρατα αλλά κάποια στιγμή ξεφλιπάρισε. Συμβαίνει.

    Όλα παίζουν στο πόσο γερές βάσεις έχει μια σχέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eεεεε δεν έχω πείρα στο συγκεκριμένο. Όλοι οι πρώην "έρωτες" είχαν στρατευθεί.
    Μπορώ όμως να σου πω, πως δεν έχω κερατώσει ποτέ κανέναν και να είσαι σίγουρος ότι ούτε τον φαντάρο θα κεράτωνα. Είναι έτσι το στυλ, είμαι έτσι εγώ.
    Επειδή με τον φίλο μου (είμαστε 7 χρόνια μαζί) έχουμε περάσει πολλά ζόρια μαζί, υπήρχαν διαστήματα που για διάφορους λόγους βρισκόμασταν πολύ σπάνια. Ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκα να του τα φορέσω.
    Γενικά, λειτουργώ με γνώμονα "Μην κάνεις ότι δεν θέλεις να σου κάνουν". Καλά, ναι ναι ξέρω με πίστεψες αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
    Να πω την μαλακία μου γιατί θα σκάσω?!
    Εσείς οι φαντάροι είσαστε καλύτεροι? Γιατί εγώ γνωρίζω πολλούς άντρες που έχουν κάνει τα αίσχη ενώ ήταν φαντάροι. Επίσης, αν ο άλλος σου τα πρήζει όλη την ώρα (το έχω δει και αυτό) με φανταστικούς γκόμενους όπως λέει και η Μπανανία μου, εεε πάτε και εσείς γυρεύοντας να το φάτε στο τέλος. Δεν δικαιολογώ το κέρατο αλλά ηρεμήστε και εσείς τα φανταράκια. Relax και όλα θα πάνε ρολόι.
    Μεμέλες, βαριέμαι σήμερα, θέλω διακοπές. Έμαθα πως θα μου κάνεις δώρο ταξιδι στην Ταϋλάνδη μουαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάθε φορά γράφω κατεβατά, πως τα καταφέρνεις μου λες? χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγώ δεν μπορώ να πω για τους φαντάρους γιατί ποτέ δεν είχα σχέση με φαντάρο (δεν με πλησίαζαν γιατί ήξεραν τον πατέρα μου, καθώτι στρατιωτικός) εγώ συναναστρεφόμουν από μικρή με αξιωματικούς και τελικά παντρευτηκα και έναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγώ έγραψα ένα σχόλιο αλλά δεν ξέρω γιατί δεν βγαίνει μαζί με τα υπόλοιπα, εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα ανθρώπου αν θα απατήσει ή όχι, εγώ δεν απάτησα ποτέ τον σύντροφό μου και τα πρώτα 4 χρόνια τον έβλεπα μόνο σαββατοκύριακα (ήταν σε σχολή στρατιωτική)και αυτό όταν δεν ήταν υπηρεσία. Όταν θέλει κάποιος να απατήσει θα το κάνει είτε είναι μακ΄ριά είτε είναι κοντά ο άλλος, είναι αποκλειστικά θέμα ανθρώπου -προσωπική άποψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι δεν έφαγα κέρατο όσο ήμουν φαντάρος. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι υπηρέτησα στα σύνορα... Ψυχικού - Χαλανδρίου, οπότε ήμουν συνέχεια έξω. Από την άλλη βέβαια δεν είχα και σχέση, οπότε πώς να την πάθω; χαχαχα άρχισε η καλοκαιρινή παράκρουση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΑΝΑΝΙΑ
    ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΦΡΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ... ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΡΙΑΝΝΑ
    ΜΑΛΛΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ. Η ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ...
    ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΡΑ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ...
    ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ...
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ,ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ...
    ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΝΑ ΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ...ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΣΧΕΤΙΚΩΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΡΗ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ. ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΛΥ..
    ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΟΖΖΟ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χαχα ωραίος ο bozzo. Την καλύτερη απάντηση έδωσε!
    Έχω πολλά να πω και μου αρέσουν τα θέματα που θίγεις.
    Γιατί να κερατώσεις μου λες?! Ακόμα και αν έβρισκες τον ιδανικό σύντροφο μέσα από το κέρατο, δεν θα ήταν καλύτερα να χωρίσεις ήρεμα και πολιτισμένα και μετά να πας να βγάλεις τα μάτια σου ή τέλος πάντων να κάνεις ότι θέλεις? εεεεε?!
    Σιγά μην πάω Ταϋλάνδη Ιταλέ όχι λόγω του εμφυλίου αλλά επειδή το ταμείο είναι μείον, το κέρατο μου μέσα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όπα τι εννοείς χαβαλέ; one night standάκια;
    Αυτό δεν είναι χαβαλές...

    Ευτυχώς που δεν τα χα ποτέ με κανέναν φαντάρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΑΒΑΛΕ ΕΝΝΟΩ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ...ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΡΟ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΟ!!!
    ΤΟ ΤΑΜΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ ΕΕ;; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λες, εε???
    Θα περάσω φανταριλίκι και εγώ αμά χρειαστεί
    χαοχοαχαοχοαοχοαχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Ή ΟΧΙ….
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑ ΘΑ ΣΤΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΡΙΛΙΚΙ! ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΑΝ Η ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΝΑ ΒΡΑΔΑΚΙ!! ΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΓΗ ΕΙΜΑΙ ΠΑΜΑ ΤΟΤΕ ΠΑΘΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΑΤΩΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΥΡΙΣΤΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!


    S.V.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΛΟΙΠΟΝ SV
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ.
    ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑ, ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ...
    ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕΙ... ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ...
    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΑΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ...
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΝ ΣΕ ΚΕΡΑΤΩΣΕ Η ΑΝ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΑΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΖΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή