Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΤΟΥΚΙΘΕΜΠΛΟΜ

ΧΑΙΡΕΤΕ

.... ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΧΝΩΤΑ! ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ Η ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΙΓΜΗΣ!
ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ, ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΝ, ΟΧΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΟΥΣ!

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΙΝΟ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ; ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΛΑΘΕΜΕΝΗ;
ΑΥΤΟ ΑΝ ΣΥΝΕΒΗ... ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΟΡΘΗ, ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΟΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ!

ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΛΥΤΟ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ! ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ;
ΟΛΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΚΟΙΝΟ ΜΟΥ...
ΑΝ ΕΓΩ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ;;;

ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ. ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ.....

CIAO!!!

9 σχόλια:

  1. Βασικά το να συζητά κάποιος δεκτό, πριν πάρει κάποια απόφαση! Άλλα συνήθως και οι άλλοι δεν μένουν στην συζήτηση προσπαθούν να επηρεάσουν και όχι να "φωτίσουν".
    Προτιμώ λοιπόν τις απώλειες και τις συνέπειες να τις έχω προκαλέσει εγώ, και όχι άλλοι τρίτοι, έτσι και αλλιώς εγώ θα τις λουστώ..
    kisses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ δεν κάθομαι να το φιλοσοφήσω και πολύ, ναι θα ζητήσω μια δεύτερη γνώμη αν είμαι μπερδεμένη (αλλά συνήθως δεν αλλάζω εύκολα απόφαση καθώτι είμαι ξεροκέφαλη), κι αν κάνω λάθος τουλάχιστον θα είμαι εγώ υπεύθυνη και δεν θα ρίξω την ευθύνη σε κάποιον που μου έδωσε λάθος συμβουλή.μου άρεσε ο τίτλος του θέματός σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΣΑΧΠΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΑΝΚΣ ΜΑΡΗ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω ένα μειονέκτημα, δρω παρορμητικά με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να τα κάνω σκατά!
    Πόσες φορές έχω πει στην μάνα μου "Ρε μάνα δίκιο είχες δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι, έπρεπε να σε είχα ακούσει". Πολλές!
    Τον τελευταίο χρόνο, δεν ξέρω γιατί, συμβουλεύομαι την μάνα μου για κάθε σημαντικό ζήτημα. Δεν υιοθετώ πάντα την συμβουλή της αλλά τουλάχιστον προσπαθώ να σκεφτώ και να δω και άλλους δρόμους, που ίσως εγώ να μην βλέπω. Το συναίσθημα συνήθως δεν μας συμβουλεύει σωστά γι'αυτό και εγώ έχω την ανάγκη ενός λογικού ανθρώπου που εμπιστεύομαι, όπως είναι η mammy μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βασικά σε μένα όσες φορές είχαν πάει να με επηρεάσουν κάποιες φίλες μου κατά διαολική σύμπτωση είχαν δίκιο και έφαγα τα μούτρα μου που δεν τις άκουσα από την αρχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ... ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΣΑΧΠΙΝΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ Η ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ... ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To ξερό μου το κεφάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή