Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΧΑΙΡΕΤΕ

...ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥ!
ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΘΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΕΝΑ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΒΕΙ....

ΕΝΩ ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ!
ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΠΟΤΕ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΛΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΕΓΙΝΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΑΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!!!

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΩ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ, ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ....
ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΩ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ!
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ. ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΝΟΜΙΖΩ! ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ.
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ...

ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΩ ΜΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΝΕΣΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ. ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΩ.
ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ....

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ,
IT IS WHAT IT IS ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.


ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΩ;;;

ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΦEΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΑ.

ΦΥΣΙΚΑ, ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕ ΠΟΤΕ.....

CIAO!!!

14 σχόλια:

  1. είναι σκληρό να μην δίνεις ευκαιρείες κυρίως όταν κάποιος έχει όλη την καλή θέληση να παραδεχτεί το λάθος του και να ζητήσει συγνώμη, ξέρεις πόσο δύσκολο είναι αυτό στις μέρες μας (κάποιες φορές όμως πρέπει να είναι σκληρός ο άλλος και να βγάζει τα σκάρτα άτομα από την ζωή του);εγώ δίνω δεύτερη ευκαιρία αν πραγματικά κρίνω ότι αξίζει και φυσικά εξαρτάται και από το λάθος που έκανε ο άλλος/η και έχει μπει στην διαδικασία να ζητήσει συγνώμη. πιστεύω όμως ότι καλύτερα να μην γίνονται λάθη για τα οποία χρειάζεται μετά να απολογήται κανείς και να ζητάει συγνώμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συγνώμη είναι έννοια παρεξηγημένη! Την ακούς ως μια απλή λέξη, ίσως γιατί στην λένε ως μια απλή λέξη! Οι περισσότεροι μάλιστα την ζητάν ακόμα κι όταν δε αναγνωρίζουν το λάθος τους. Εκφράσεις όπως «Συγνώμη αν σου έκανα κάτι», είναι πραγματικά εκνευριστικές! Κανένας δε χρειάζεται μια ανώριμη συγνώμη… θα πρέπει να ξεστομίζουμε αυτή τη λέξη μετά από βαθιά περισυλλογή, κατανόηση του λάθους μας (γιατί στο κάτω κάτω άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη) και πραγματική μετάνοια!
    Όταν όμως δίνεται μια ειλικρινή συγνώμη, το ανώριμο είναι να μη τη δεχτούμε! Η άρνηση της συγχώρεσης προς έναν συνάνθρωπο, καταστρέφει πρώτα την δική μας ψυχή!

    http://noexcus.blogspot.com/2010/06/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΠ
    ΑΝΩΡΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ...
    ΝΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ..
    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΣ... ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΑΣ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ...
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΒΛΑΨΕΙ.... ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ... ΑΝ ΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ..ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΕΔΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΡΗ
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ.ΑΝΕΓΩ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ... ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΘΕΙ...ΔΕΝ ΤΗΝ ΖΗΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΧΩΡΕΘΩ. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΦΤΑΙΞΑ...
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ μαζί σου, ότι δηλαδή είναι ανώριμο να συγχωρείς μόνο λεκτικά. Ασφαλώς και τα λάθη πληρώνονται (σκέψου πως η κοπέλα αυτή ίσως να το έχει ήδη πληρώσει). Όπως λες, είναι δύσκολο να κάνεις λάθος αν πραγματικά δεν το θέλεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι ακατόρθωτο! Ακόμα κι αν τότε το έκανε ηθελημένα, σήμερα έχει το δικαίωμα –και μπορεί να έχει και την σοφία- να το μετανιώσει!
    Όσο για την συγχώρεση απ’ τον Θεό… τα πιστεύω μου λένε ότι ΑΥΤΟ κάνει όταν σου ζητά συγνώμη, ζητά συγχώρεση απ’ τον Θεό μέσω εσού και ταυτόχρονα σου προσφέρει την ευκαιρία να γίνεις καλύτερος άνθρωπος! Αν δε συγχωρέσεις εσύ πρώτος τον συνάνθρωπο, τότε πως περιμένεις να δείξει κατανόηση στα δικά σου σφάλματα ο Θεός και να σε συγχωρέσει; (*πάντα μιλάω για την συγχώρεση σε μια ειλικρινή συγνώμη).
    Δεν είμαι Αγία και δε προσπαθώ να γίνω, απεναντίας υπάρχει κάποιο άτομο εκεί έξω που ίσως δε συγχωρέσω ποτέ… αλλά πριν του είχα δώσει αμέτρητες ευκαιρίες να αλλάξει!

    Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά έκανες που ξεκαθάρισες την θέση σου και που δεν επηρέασες τον φίλο σου να της ρίξει πόδι, και παράλληλα να μην διαλύσει η φιλία!

    Τώρα γενικά για τις "συγνώμες" έχουμε πήξει κυριολεκτικά. Προσωπικά ακολουθώ έναν κανόνα "δεν κάνω οτι δεν θέλω να μου κάνουν" και απαιτώ το ίδιο από τους άλλους! Λογικό νομίζω...
    Είμαι πολύ καλή και οτι χρειαστείς θα στο δώσω χωρίς να μου το ζητήσεις και χωρίς να περιμένω κάποιο αντάλλαγμα, αλλά άμα μου κάνεις μαλακίτσα ΒΡΕΣ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ!!!

    Δεν σε σώζει κανένας...

    Μάτσα μουτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΖΡ
    ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΔΩΣΕΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΩ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ... ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΩ!
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΩ.... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΣΑΧΠΙΝΑ
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ. ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ... Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΤΟΝ ΔΕΣΜΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ. ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΟΥ...
    CIAO, CIAO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορώ να συγχωρήσω τα πάντα. Μιλάω για πραγματική συγχώρεση. Μόνο έναν μαλάκα κολλητό μου δεν κατάφερα ακόμα να συγχωρήσω. Με πονάει που δεν μπορώ αλλά μου είναι αδύνατο.
    Είσαι ειλικρινής. Δεν θα κρίνω εγώ εάν έκανες καλά ή κακά. Το θέμα είναι εσύ πως νιώθεις μέσα σου.
    Δεν πιστεύω ότι είσαι σκληρός. Προφανώς έχεις τους λόγους σου που δεν μπορείς και δεν θέλεις να συγχωρήσεις το συγκεκριμένο άτομο.
    Το να βάζουμε ταμπέλες είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Το τι κάνουμε έχει σημασία.

    Ε από ποιά πόλη της Ιταλίας είσαι? Πάντα ήθελα να πάω Ιταλία. Όταν ήμουν 14, έκανα για 1 χρόνο ιταλικά και θα πήγαινα ταξίδι με το φροντιστήριο. Έκανα όμως χοντρή μαλακία και οι γονείς μου με βάλανε τιμωρία, το κέρατό μου μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Sorry seems to be the hardest word...pou leei kai to asma....alla oxi the hardest word to say alla the hardest word to accept...

    Einai dyskolo na sygxwrhseis kapoion...ma an katalaveis oti h syggnwmh tou synodeyomenh panta apo antistoixes prakseis einai eilikrinhs...kalo einai na dwseis mia dwfterh eykairia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΡΙΑΝΝΑ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΥΣ ΖΥΓΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ. ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΑΠΟ ΠΑΡΜΑ ΕΙΜΑΙ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΛΑΝΟ. ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΗΛΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ...
    ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ω Πάρμα! Ένας φίλος μου είχε ένα σκυλί που το έλεγε Πάρμα. Από εκεί έμαθα για την συγκεκριμένη πόλη χιχι.
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΣΚΥΛΟΥ...
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή