Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΚΗ ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ

ΧΑΙΡΕΤΕ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;
ΕΞΗΓΟΥΜΕ...

ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΑΣ ΘΕΣΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.... ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΝΔΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΧΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΓΕΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΒΑΡΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΟΝΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΓΕΙ.
ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΤΙ ΜΑΡΚΑ ΞΕΝΗ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ... ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ! ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΘΥΜΑΤΑ ΞΕΝΟΜΑΝΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΚΑΤΙ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ Ε;;
ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΡΟΥΧΑ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ. ΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΡΚΕΣ ΙΤΑΛΙΚΕΣ, ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ, ΜΑΚΙΣ ΤΣΕΛΙΟΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΓΙΑ ΔΩΡΟ. ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΛΙΝΟ, Η ΚΟΠΕΛΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ...
ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΣΕΛΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ...
ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΑΛΛΟΣ, ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ..
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΑΛΛΗ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΚΑ...
ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΓΩ....
ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΛΕΩ! ΜΑΡΚΑ Ο ΤΣΕΛΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝ ΤΟ ΠΑΣ ΔΩΡΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΤΑΛΟ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ... ΜΕ ΚΟΙΤΑΓΑΝ ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΣΑ!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΣΟ ΤΟΥ ΤΣΕΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΜΕΣΩΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΡΑΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΙΛΑΝΟ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΙΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΜΑΚΗ ΠΟΥ ΡΑΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ... ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ!!!
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ!

ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΑΥΤΟ;;

ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ... ΑΝ ΗΤΑΝ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ....

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

CIAO!

13 σχόλια:

  1. συμφωνώ μαζί σου και να συμπληρώσω ότι ο έλληνας προσπαθεί να κερδίσει με όσο τον λιγότερο κόπο και όσο πιο πονηρά γίνεται! Καλημέρα, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΡΗ
    ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΣ...
    ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ. ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ σε όλα όσα γράψατε..Τα θέλουμε όλα στο χέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τον τρόπο που διαχειρίστηκες την όλη κατάσταση το σίγουρο είναι ότι πούλησες. Αλλά από την άλλη οδήγησες το ζευγάρι σε αυτό που προλόγισες: στο μιμητισμό. Διότι αν είχαν πάρει Τσέλιος, θα βοηθούσες και εσύ από τη μεριά σου να γίνει πιο ισχυρό το brand του. Αντ' αυτού επέλεξες να τους δώσεις το ξενόφερτο και να πλουτίσουν οι Ιταλοί. Αρα με μαθηματική ακρίβεια πέφτει ο Μάκης, ανεβαίνει η ιταλική ένδυση. Ετσι δεν γινόμαστε αυτό που κατηγορούσες; Σου δίνω βέβαια ένα point διότι εκείνο το ζευγάρι δεν είχε σωστή καταναλωτική νοοτροπία, παρά μόνο ενδιαφερόταν για τη... βιτρίνα. Ομως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι «πούλησες» τον Τσέλιο, μη βοηθώντας τα ελληνικά προϊόντα. Συμπερασματικά, έφτιαξες τη μία πατρίδα σου εις βάρος της άλλης! Λαμόγιο Ιταλέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. bozzo
    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΚΑΤΙ.
    ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΕΛΙΟΣ ΕΚΑΝΕ 70 ΕΝΩ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ 120....
    ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..ΧΑΧΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπραβο που με τον τροπο σου δυσφημισες ελληνικο προϊον
    στη θεση σου απλα δεν θα λεγα τπτ
    και το οτι το κανες για το πενηνταρικο απλα χειροτερευει την εντυπωση

    οσον αφορα το γεγονος οτι δεν εχουμε βιομηχανια βαρια ειναι αληθεια.
    αλλα η ελλαδα ειχε ισχυρες βιοτεχνιες ενδυσης και υποδησης
    οι περισσοτερες φυγαν
    πηγαν βουλγαρια
    το ιδιο ειναι να πληρωνεις ελληνα με ενσημα κ ασφαλιση και με βασικο μισθο 600 ευρω και το ιδιο βουλγατο με 250?

    ειχαμε λιπασματα
    κλεισαν

    εκλεισε η κλωστοϋφαντουργια

    δεν μπορουμε να μαστε ανταγωνιστικοι γιατι το κοστος παραγωγης ειναι μεγαλυτερο

    τελος παραγουμε και αγροτικα μηχανηματα

    οποτε μην εισαι απολυτος

    και ξεκινα να προωθεις ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. dannossiel

    ΛΟΙΠΟΝ... ΑΡΧΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ.
    ΠΡΟΩΟΩ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ...
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ.
    ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ ΜΑΓΑΖΙ...
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ...
    ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ ΖΗΤΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΑ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΤΑΡΑΚΙΑ! ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπορει να ταν πετυχημενη η αυτιστικη απαντηση σου με κεφαλαια γραμματα
    loose the caps kid
    φανατικη ειμαι μονο κατα αυτων που δν καταλαβαινουν τι γραφουν
    και επεσες τοσο εξω με το αστειακι με τα σταρακια

    ακομη και να θελα κατι απο σενα αποκλειεται να το δινες τζαμπα αργυρωνητε επιχειρηματισκε
    αυτο νομιζω ειναι το μονο που κατεστησες σαφες απο την ο θεος να την κανει αναρτηση σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. DANOSSIEL

    ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΦΩ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΣΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ!
    ΤΡΙΤΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΑΚΙ. ΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΝΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΨΑ!

    ΕΠΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΣΑΜΠΑ.ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΛΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΙΔΡΥΜΑ, ΠΟΥΛΑΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΩ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ!ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΣΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΛΕΣ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, ΑΓΝΩΩΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ!
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ, ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ!
    ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ BLOG MOY ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΓΝΩΣΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΣΕΝΑ... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕΠΤΟΥΔΑΚΙΑ.....
    ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαχαχαχαχαχαχ
    θεωρεις οτι απαντησες τωρα...
    δεν καταλαβαινεις καν τι εννοω.
    επισης
    δεν ξερεις τιποτα για μενα.
    τι εχω και τι κανω και ποσα βγαζω ή αν εχω την αναγκη να δουλεψω πεινασμενε.
    για να γραφεις στο μπλογκ τρεις την ωρα αρθρακια ανουσια αρχιζοντας με το ΧΑΙΡΕΤΑΙ αντι για το αγαπητο ημερολογιο προφανως εχεις πολυ χρονο στα χερια σου.
    οποτε μη πουλας φουμαρα πωλητη της πλακας.
    το οτι ασχολουμαι με το να σου γραψω 2 λεπτα μια απαντηση στην απελπισμενη σου προσπαθεια να μ αποστομωσεις,ειναι γιατι απλα γελαω και μ αρεσει να μιλαω με ατομα που μου φαινονται τοσο εξωπραγματικα ηλιθια που δν τα εχω συναντησει ποτε στην πραγματικη ζωη.

    Y.Γ 1:ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝΟΥΣ.

    Υ.Γ 2:
    δεν εισαι ιδρυμα.εισαι για το ιδρυμα.ειμαι σιγουρη οτι εχετε dsl εκει για να ξεχνιεστε.

    Υ.Γ 2:
    επισης σε μερικα ποστ γραφεις για το κοινο σου.τι μεγαλομανης και ψωνισμενος που εισαι ρε κενοδοξε καημενε...(και χωρις καμια ικανοτητα χειρισμου του λογου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΒΛΑΧΟΦΡΙΚΙΟ...

    ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ,ΗΛΙΘΙΟ,ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΙΔΡΥΜΑ. ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ;;;ΤΙΠΟΤΑ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΖΟΜΕΤΑΛΛΑΔΙΚΟ BLOG ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ, ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ... ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΡΩΣΣΟΓΥΦΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΣΕΣ ΠΙΠΕΣ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ..ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΥΡΑ ΩΝΑΣΗ!
    ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ..ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ!
    ΑΚΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΓΟΥΣΤΑ...ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΧ
    ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΡΕ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ; Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ;
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΒΛΑΧΟΜΠΑΝΑΛ ΣΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΣΟ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΑΡΑΚΙΑ. ΜΑΥΡΟ ΜΑΛΛΙ, ΣΤΑΡΑΚΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΜΠΙΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ,ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΤΕΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΩΝΕΣ.
    ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΓΑΠΗΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΑΙΡΕΤΕ; ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΗ Η ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ;
    ΥΓ1 ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΝΑ ΚΑΦΑΣΙ ΜΠΙΡΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ...ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΡΕΩΣΩ!
    ΥΓ2 ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΩ. ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΗΜΑ.
    ΥΓ3 ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΨΩΝΙΟ, ΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΕΖΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΚΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ!
    ΑΙΝΤΕ ΞΥΠΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή