Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ STOP

ΧΑΙΡΕΤΕ

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ Η ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚIΝΔΥΝΗ ΟΥΣΙΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΩΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΘΙΣΜΟΥΣ!

ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ Η ΗΜIΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ. Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΚOΤΩΝΕΙ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΣΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ MHN ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚIΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤAI!!!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ Η ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ....
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΦΙΔΡΩΣΗ. ΣΥΧΝΕΣ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ, ΙΛΙΓΓΟΥΣ, ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΡΙΞΗΣ, ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟ ΣΟΚ. Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΥΡΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΡΟΗ ΑΙΜΑΤΟΣ! ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΣΤΕΛΟΝΤΑΙ ΑΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΘΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΓΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΒΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΩΣΗ!

ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ. ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ!

ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ!

ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΘΙΣΜΕΝΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΟΥΜΑΡΕΤΕ ΟΝΤΑΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ....
ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!

ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ...
CIAO!

22 σχόλια:

  1. Αυτά τα ισχυρίζονται συνήθως τα "μαγκάκια" γυμνασίου, λυκείου που καπνίζουν για μαγκεία, για να δείξουν οτι δεν μασάνε και άλλες σχετικές μπούρδες..

    Επίσης θεωρώ πολύ επικίνδυνους αυτούς τους ανθρώπους, κάποιος που κάνει κακό στον εαυτό του ανετότατα μπορεί να κάνει και σε κάποιον άλλο...

    Εγώ δεν ξέρω λεπτομέρειες για το κάθε ναρκωτικό και δεν θέλω να μάθω είναι κάτι που δεν πρόκειται να το κάνω γιατί τα χω λουστεί από έναν ξάδελφο μου.. Καλά αυτός εκανε ηρωϊνη..

    Στο μόνο που είμαι εθισμένη είναι οι καφέδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης θεωρώ πολύ επικίνδυνους αυτούς τους ανθρώπους, κάποιος που κάνει κακό στον εαυτό του ανετότατα μπορεί να κάνει και σε κάποιον άλλο... apth stigmh pou kapoios eine e9ismenos se narkotika ginetai o xaraktiras tou polu pio eues8itos apto ka9ena mas ... an sou kanei kako ena tetoio etomo 8axei triplasies tipseis apoti na sto kane enas 'ka8aros' litourgei iposinidita kai apo tin elipsi ousion kai kanei pragmata pou enoeite pos den ta 8elei...

      Διαγραφή
  2. Εγώ που ξέρω λεπτομέρειες να πω?
    Μακριά από κάθε είδους ναρκωτικό. Ακόμα και ένα χάπι μπορεί να σε καταστρέψει.
    Όλοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι ακίνδυνο το να πίνεις μπάφο όπως λένε, ή καμμένοι είναι ή παιδάκια. Αυτοί που τα πουλάνε μόνο το καλό σου δεν θέλουν. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν... Να κατστρέψουν κόσμο θέλουν τίποτα άλλο.
    Μακριά!
    Καλημέρα! Σκατά καιρός λέμε γκρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ ξέρω λεπτομέρειες μόνο από ηρωήνη μιάς και ο ξάδελφος μου το ρεμάλι είχε μπλέξει και τι δεν έκανε για την δόση του...

    Εχει ηλιοσυννεφια και καθόλου δροσιά...Άντε νε βρέξει λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. apth stigmh pou 9a mplekseis me iroinei auth eine h sinepia... kaneis t panta gia ti dosh sou xoris na ipologizeis tpt alla prin katseis na krineis kapoion kalo 9atan na mpeis sto kosmo tou kai na ktlabeis ligo ti pernaei k autos... to na ton apokaleis 'remali' oxi mono den voi9aei ti katastash alla etc ton o9eis na sinexisei auto pou kanei ...ma9e liyo prin miliseis ... thnx:)

      Διαγραφή
  4. Στον πλανήτη χάπι (ή happy) κανείς δεν κλείνει μάτι, κάθε μέρα κι άλλο πάρτιιιιιι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τσαχπινα
    ΣΥΜΦΩΝΩ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΡΙΑΝΝΑ
    Η ΚΑΜΜΕΝΟΙ Η ΠΑΙΔΑΚΙΑ..
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ! ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΟΖΖΟ
    ΕΙΧΕΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ...
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος που δεν κάνει για τίποτα. Συνήθως, άτομα που μπλέκουν με τον κόσμο των ναρκωτικών είναι άτομα ιδιαίτερα ευαίσθητα που τα έχουν απορρίψει ή νιώθουν πως τα έχουν απορρίψει για διάφορους λόγους.
    Κανά κουμπί παίζει? μουαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και ο αυνανισμος εχω ακουσει οτι αμα τον εξασκεις συχνα σε τυφλωνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ... ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ..
    ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΡΕ ΕΣΥ ΠΟΣΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΥΩΠΙΑ ΕΧΕΙΣ;;;
    ΧΑΧΧΑΧΑΧ
    ΚΟΡΟΙΔΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ποσο χρονων εισαι...νοητικα παντα...
    μαντευω επιεικως στα 3
    ατομα σαν εσενα φτανουν μεχρι την πνευματικη ηλικια των 5
    μετα δεν χωραει ο εγκεφαλος στο κεφαλι τους και τρελαινονται τελειως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΝΤΩΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παρακαλω προσοχη! το καπνισμα αρρωσταινει γενικως με η χωρις ..χουανα και αντε να το κοψεις. το αλκοολ αρρωσταινει και σκοτωνει πολλακις με το οδηγημα ,τα σκληρα τα πουλαει ο Χαρος , και αντε τωρα στο χασισι που κι αυτο ναρκωτικο ειναι αλλα μη τα κανουμε ολα ίσωμα. Ο Μαρκος και οι αλλοι στους τεκεδες γραψανε ιστορια , ο Ζαμπετας ηταν ποτης , μην αναφερω την Ολανδια,Ισπανια,γενικως την Ευρωπη πλην ημων των προχωρημενων.Τελικα γνωμη μου ειναι οτι η χρηση ειναι καλη,η καταχρηση ομως βλαπτει,ακομη και στο φαγητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ...ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ...ΚΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ!!!!
    Υ.Γ ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. loipon epidei den exetai katalabei kapoia pragmata to Xorto sti klimaka eksartisis erxetai teleuteo asxetoi....
    akoma kai to kapnisma eine pio e9istiko apo to xorto kata seiroin lipon 1o nakotiko eine h eiroini akolou9ei h kokainh os pio e9istiko klp klp klp ... kai episeis eiste poio geloioi an nmzete oti to xorto to arxizeis gia magkia kai mono ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ πιστεύω ότι εθιστικό το κάνουμε εμεις....και το τσιγάρο όποιος θέλει το κόβει όποιος δε θέλει λέγεται εθισμός...Ξερει κάποιος να μ πει τι ακριβως προκαλεί το "χασίς";επίσης έχω διαβάσει ότι βοηθαει σε κάποιες αρρώστιες όπως η σκλήρυνσή κατά πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή