Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΝ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙΝ

ΧΑΙΡΕΤΕ

ΣΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΤΟΙ ΡΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ!

ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ. ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΑΡΣΗ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΦΥΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΗΡΕΜΙΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ. ΟΧΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΝ.
ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ. ΑΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΡΑΒΑ.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙΝ. ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΠΑΣΤΑ ΤΗΣ, ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ!

ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΡΟΛΩΝ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΑΤΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΕΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΟΥΝ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ.
ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΥΝΗΤΕΣ ΠΕΡΣΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΜΟΥΜΕ!

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...
ΠΡΕΠΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

CIAO!

25 σχόλια:

  1. Κατί μου λεει οτι θα βγάλω τον φεμινισμό μου...

    Λοιπόν καταρχην είμαστε ίσοι. Κανείς δεν δουλεύει επειδή απλά του αρέσει αυτό που κάνει. Επίσης καμία γυναικά κανονικά δεν θα πρεπε να δουλεύει σε χειρωνακτικές ή και σε καθαρά ανδρικές δουλειές.Αν ο άνδρας δεν τα βγάζει πέρα, 1) τι θα φάνε κ 2) με τι θα σφουγγαρίζει και με τι θα συντηρεί το σπίτι; Είναι αναγκασμένη λοιπόν σε πολλές των περιπτώσεων να δουλέψει ακόμα και μπετατζου!
    Τέτοιες γυναίκες έχουν δυο ή και περισσότερες βάρδιες, την δουλεία ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ολομόναχη.
    Τι είναι αυτές οι γυναίκες δηλαδή; Δούλες; Υπηρετικό προσωπικό; Γιατι να μην βοηθήσει και ο συντροφος της; Να πλύνει τα πιάτα απ το φαί του, δεν είπε κανείς να βάλει σίδερο ή να απλώσει τα στρινγκάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα,Ωραίο θέμα άνοιξες, εγώ εχω μεγαλώσει παραδοσιακά με την μαμά να είναι σπίτι και ο μπαμπάς να δουλεύει, έχω ένα παιδάκι 3 χρονών και όταν ήταν 1 έτους είχα μία πολύ καλή πρόταση για δουλειά και την εκμεταλλεύτηκα, το αποτέλεσμα ήταν να τρέχω σαν την τρελλή με το σπίτι, με το παιδί και με την δουλειά, να έχω νεύρα και να ξεσπάω στον άντρα μου που ήθελε αλλά δεν μπορούσε να με βοηθήσει και τελικά από τον μισθό μου να περισεύουν ψήχουλα!Αποτέλσμα σταμάτησα την δουλειά κι έκατσα σπίτι (προέκειψαν και προβλήματα με το σχολείο και το παιδί)εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι καλό είναι να δουλεύει η γυναίκα αν το έχει ανάκγη (όπως είπες) ή αν δεν βγαίνουν οικονομικά (λέω εγώ) αλλά χρειάζεται και μία βοήθεια όταν εργάζεται όσων αφορά το σπίτι (έστω και με ξένη γυναίκα) ή με το παιδί (δεν μπορεί η γυναίκα να τα αναλλάβει όλα και ο άντρας να γυρνάει σπίτι και να κάθεται, ναι καταλαβαίνω ότι είναι κουρασμένος, αλλά όταν εργάζεται και η γυναίκα και γυρνάει είναι επίσης κουρασμένη, με το παιδί ποιος θα ασχοληθεί;)συμφωνώ λοιπόν στον καταμερισμό εργασιών σε ένα ζευγάρι, για εμένα είναι δεδομένο ότι όταν μία γυναίκα δεν εργάζεται το σπίτι και το παιδί είναι δική της ευθύνη, αλλά όταν εργάζεται (και κυρίως όταν υπάρχει οικονομική στενότητα και υπάρχει ανάγκη για να εργαστεί)ναι θέλει βοήθεια και χρειάζεται ανακατανομή στον καταμερισμό εργασιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.
    ΦΕΜΙΝΟΤΣΑΧΠΙΝΑ
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΕ Η ΙΣΟΤΗΤΑ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ. ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΝΙΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ...
    ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ. ΟΤΙ Η ΜΑΜΑ ΗΤΑΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ...
    ΕΜ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΣΑΧΠΙΝΑ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.. ΧΙΧΙΙΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κι ακόμη ένα θετικό είναι ότι όταν η μαμά είναι σπίτι, τα παιδιά μεγαλώνουν με περισσότερο έλεγχο και διαβάζουν περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΡΗ
    ΑΚΡΙΒΩΣ!ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΒΡΙΣΟΥΝ. ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ. ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ...
    ΞΕΡΩ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ. ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τίποτα...χχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. επειδή είμαι μαμά και ξέρω πραγματικά στον κόσμο που ζούμε κι έτσι όπως έχει γίνει, πιστεύω ότι χρειάζεται ένας γονέας να είναι με το παιδί όταν γυρίζει από το σχολείο, να το διαβάσει, να το συμβουλέψει και να είναι κοντά του όταν τον χρειάζεται, ο μπαμπάς όπως και να το κάνουμε δεν μπορεί γιατί το σίγουρο είναι ότι θα δουλεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΡΗ
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ..
    ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ είμαι της άποψης, όπως την βρίσκει κανείς.
    Αν η γυναίκα θέλει να δουλέψει, ας δουλέψει. Αν ο άντρας της είναι ικανός και κερδίζει τόσα χρήματα ώστε να μπορεί να τους ζήσει και τους δύο, έχει καλώς. Από την άλλη, αν τα χρήματα δεν φτάνουν, τότε αναγκαστικά θα δουλέψει και η γυναίκα.
    Εκείνο που μου την σπάει είναι οι γυναίκες που κάνουν παιδιά και τα "παρατάνε" για να κάνουν καριέρα. Με εξοργίζουν!
    Πάντως είναι πολύ δύσκολο για μια γυναίκα να κρατάει το σπίτι, τα παιδιά και ταυτόχρονα να εργάζεται. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω και ένας άντρας σε αυτό τον πλανήτη που να έχει καταλάβει τι πακέτο είναι το καθάρισμα του σπιτιού και όλα τα συναφή. Βοηθείστε λίγο και σεις, παλιορεμάλια που θέλετε και τις παντόφλες στο χέρι. Παντόφλα στο κεφάλι θέλετε αλλά τεσπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΡΙΑΝΝΑ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ... ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ Η ΜΑΜΑΔΕΣ!
    ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΧΤΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτές οι μανάδες και εμένα μου την σπάνε...Είναι ανεύθυνες τελείως! Δεν ξέρουν να προσφέρουν, ΑΧΡΗΣΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κακώς Ιταλέ. Να σας ξεμάθουν!
    Σαν την άλλη την μαμά που είδα τις προάλες στην θάλασσα. Παιδάκι το πολύ 2 χρονών, χωρίς έστω ένα λευκό μπλουζάκι, κάτω από τον ήλιο στις 2 το μεσημέρι. Της τραβάς μια μπούφλα ή δεν της τραβάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάλι κουλά μου κάνει το βρωμοblogger γκρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Itale symfwnw apolyta!

    Oloi mas prepei na katalavoume pws gia na ginei mia swsth oikogeneia, tha prepei to zevgari na analavei diakritous rolous!

    Twra an h gynaika thelei na paiksei to rolo tou kouvalhth kai o antras thelei na paiksei to rolo ths manas...dikos tous thema!

    Ena montelo einai ki afto..pou dystyxws h eytyxws odhgei sthn apotyxia!

    Ps. GYNAIKES (Manades, syzygoi, gomenes)...Afhste ta agoria na ginoun ANTRES...eseis xanete!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τσαχπινα
    ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ...ΛΙΓΟ!
    ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λοιπόν, κορίτσια, επειδή το ποσοστό του τρίτου φύλου έχει αυξηθεί δραματικά, επειδή στο τέλος θα κάνετε σεξ μόνο με τη σφουγγαρίστρα σας και τα παιδιά σας θα μοιάζουν με τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη, γι' αυτό απλά give us some love!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΗΛΙΑ
    ΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.
    ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ...
    ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΑΡΙΑΝΝΑ
    ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΜΑΘΟΥΝ;;;
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!
    Η ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΧΕ ΑΓΝΟΙΑ ΟΧΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έλλειψη ενδιαφέροντος είναι Ιταλέ. Ο κόσμος βουίζει για την βλαβερή επίδραση του ήλιου, ε μην μου πεις ότι δεν το ακούσει πουθενά γιατί θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο! Άμα δεν το έχει ακούσει τότε μάλλον είναι κουφή. Κακομαθημένα, ε κακομαθημένα:p

    Bozzo, έχω την εντύπωση ότι οι γυναίκες μπορούν άνετα να ζήσουν χωρίς τους άντρες. Ενώ ο άντρας χωρίς την γυναίκα τι θα μαμάει? Τον τοίχο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΑΡΙΑΝΝΑ
    Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΝ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ....

    Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ.... ΗΜΑΡΤΟΝ!
    ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΖΖΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ.
    ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ.... ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τότε καλή μου Μαριάννα γιατί έχεις 58 χρόνια σχέση με το αγόρι σου; Μάλλον κάπου θα σου χρησιμεύει... Αντε τώρα μη ναυλώσω τίποτα πτήσεις τσάρτερ για Καζαμπλάνκα και μείνετε με το ξεσκονόπανο στο χέρι. Οσο για τους τοίχους που ανέφερες, έχω μια δουλίτσα τώρα που το θυμήθηκα, να κάνω κάτι μερεμέτια με τη σπάτουλα! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή