Κυριακή, 25 Απριλίου 2010

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΨΥΧΩΝ 2

ΧΑΙΡΕΤΕ


Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΤΗΛΗ ΞΑΝΑ ΕΔΩ... ΝΟΥΜΕΡΟ 2.
Ο ΧΩΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΩ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ.........

-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ- ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΙΔΕΑΤΟΥ. ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ, ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΞΕΝΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ!


-ΙΛΟΣ- ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ. ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑΣ, ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΣ, ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΩΝ. ΕΝΩ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΚΛΗΡΟΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ, ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ. ΤΥΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ. ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ; ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ!


-ΜΕΝΗ- Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΡΕΜΙΑΣ. ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΕΠΙΤΥΧΩΣ. ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΝΝΟΙΑ, ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΑ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΟΣ ΣΚΙΤΣΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ!


-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ- ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΥΑΛΟ. ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΟΣ, ΔΕΙΚΤΙΚΟΣ. ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΑ ΧΟΜΠΙ.
ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ!


-VENERDI- ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΠΗΧΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΥΓΕΝΙΚΗ, ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΑΡΕΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ. ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΗ ΣΤΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΕΚΤΙΜΑΕΙ.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΣΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!


ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ........


ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

1 σχόλιο:

  1. Το ότι θα έφτανες στο σημείο να σκιαγραφήσεις τον Αύγουστο ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν το είχα δει... Συγχαρητήρια για την προσπάθεια, αν και αρκούσε μόνο μια επισήμανση από πλευράς σου: Αύγουστος, εεεεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή