Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΔΥΟ ΟΨΕΩΝ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ. ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ... ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΝΤΙ ΕΓΩ! ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΗΣΥΧΟΣ....

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΠΟΥ. Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΥΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑ. ΠΑΙΡΝΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΑΛΑ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ. Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ, Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ! ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ... ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; Η ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΗ ΚΑΛΥΨΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ!
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ, ΝΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ Η ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ.

ΑΚΟΥΩ ΣΥΧΝΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
ΕΓΩ ΛΕΩ... ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΒΗΜΑ.


Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ........

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου