Πέμπτη, 1 Απριλίου 2010

ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ

ΧΑΙΡΕΤΕ

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΜΑ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!! ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ.... ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΑΦΗΝΕΙ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΤΟ ΖΩΟΔΕΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤIMING, Η ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!
ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.... Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, Η ΕΠΑΡΣΗ, Η ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΜΗ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!!!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΟΙΝΟ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ Η ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΣΟΥΡΙ, ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΙΑΣΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΜΕ........ΤΑ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου