Τρίτη, 13 Απριλίου 2010

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ

ΕΔΩ ΞΑΝΑ!

... ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΜΟΥ! ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΟΨΗ!
Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΑΙ ΣΕ ΥΨΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ. ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΜΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ, ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ...
ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ.
ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΚΡΟΑΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΩ ΑΥΤΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΙΤΑΛΕ ΕΔΩ ΜΕ ΑΔΙΚΗΣΕΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΙΩΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΦΩΝΑΖΩ ΕΚΕΙΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΔΑΣΚΩ... ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ; ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΩ;

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙ ΑΛΛΟ....

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΦΩΝΑΞΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!


ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου