Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΑΙΡΙ

ΧΑΙΡΕΤΕ

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΙΣΩΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ!

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΜΜΑ Η ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΕΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!
ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ!

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΤΑ ΓΑΛΟΥΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.

ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΧΑΡΕΣ, ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ! ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ , ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ, Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ, Η ΑΘΩΩΤΗΤΑ, Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΦΕΛΕΙΑ, Η ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΑΓΚΑΛΙΑ, Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ......ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΟΙΝΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ; ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΥΛΙΚΑ, ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ;

ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ! ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΑΙΡΙ.........


CIAO!!!

4 σχόλια:

  1. Α. Σημασία δεν έχει να είμαι εγώ ευτυχισμένος από το παιδί μου, αλλά αυτό από τον εαυτό του, κι ας γίνω εγώ ο πιο δυστυχισμένος πατέρας του κόσμου.
    Β. Πρέπει να το κοιτάξεις λίγο το θέμα, Ιταλέ, γιατί στο φινάλε σε βλέπω αιμομίκτη! Φιλικά ο Ντιτρού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ έχω μόνο ένα πράγμα να σου πω...
    Ο γιςο μου είναι ότι καλύτερο έχω κάνει στην ζωή μου και με σιγουριά το μοναδικό που δεν πρόκειται να μετανιώσω ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή